create

Creatief & verrassend

Wil jij bouwen aan je merk? Met onze creatieve en verrassende ideeën geven we je praktische handvaten om doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En zo’n goed idee zorgt voor nog veel meer, want het kan verrassen, een uitdaging versimpelen en nieuwe kansen creëren.

En die kracht willen we elke dag inzetten om retailers, merken en organisaties succesvol te laten zijn. Of het nu om de zoektocht naar de merkkracht gaat, meer sales of meer binding. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

Kan je wel een goed en verrassend idee gebruiken? Ze zijn dichterbij dan je denkt: je hebt alleen een stel creatieve koppen nodig. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt IVC: een creatief bureau waar creatie en realisatie centraal staan.

 

Laat je inspireren

Elke dag werken onze specialisten aan de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en veel meer. Wil je geïnspireerd worden door hun verhalen? Bekijk de projecten hieronder of ga voor een compleet overzicht naar onze projectenpagina.

Onze merken

Dit zijn ze: een selectie van de merken waarvoor we onweerstaanbare merkstrategieën, concepten, campagnes en (DTP) producties voor hebben gemaakt.

Samen werken aan jouw merk?

Onze specialisten staan voor je klaar! We komen graag bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in de buurt van Breda.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Sebastiaan Baijens

  Business developer

  Branding

  We zetten een stap terug en gaan op zoek naar de essentie. Wie ben je en voor wie doe je het? Kortom, we gaan op zoek naar de kracht van jouw merk dat mensen verbindt.

  Campagne & activatie

  Hoe raak, overtuig en activeer je jouw doelgroep? Laat je verrassen door onze creatieve insights en onze drive om jou op te laten vallen op het juiste moment in de markt.

  Realisatie

  Van bedenken tot creëren: samen met eenteam van specialisten en partners vertalen we jouw boodschap door naar middelen en managen we het tot een succes.

  Kunnen wij je verder helpen?

  Kan reclamebureau IVC je helpen om alles uit je merk te halen? Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak en wie weet werken we straks samen succesvol aan jouw merk.


  Wij geloven in de kracht van samenwerken

  Wij geloven in onze kracht. De kracht van merken, van onze mensen en van onze partners. Door samen te werken en onze krachten te bundelen, bereiken we samen het ultieme en boeken we succesvolle resultaten. Dat doen we door samen met merken op zoek te gaan naar hun unieke merkverhaal dat mensen verbindt. Merkkracht noemen we dat. Met onze verrassende en relevante ideeën geven we merken de handvaten om doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.