create

Werken bij IVC

Werken bij IVC betekent werken voor de mooiste merken, maar mét mensen. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. Samenwerken maakt ons beter, creatiever, hechter en is gewoon heel leuk. 

Werk jij graag samen in teamverband? En draait bij jou alles om creativiteit en effectiviteit ervan? En werk je met je hart? Dan ben jij ’n goeie voor ons!

Alles wat we doen, doen we namelijk met ons aanstekelijk enthousiasme en met passie. En dat dat werkt hebben we bewezen met onze dik 30 jaar ervaring in de reclamebranche.

Creativiteit zit in ons bloed

Als iemand a zegt, hoor je bij ons al snel iemand b, c én d (en een dierengeluid) roepen. Onze hechte club aan creatieve koppen zit van nature vol ideeën en die delen we graag met elkaar.

Dat zie je terug in ons werk (en tijdens de lunch ;-)). En dat is dan ook gelijk de reden waarom we zo succesvol zijn, want met onze goede ideeën bereik je de beste resultaten.

'n Feest om te verrassen

We willen steeds verrassen met nieuwe inzichten of nieuwe designs, dus we zijn niet vies van een beetje hard werken, een strakke deadline of een kritische klant. Zo blijven we scherp! Doelen behalen geeft ons steeds weer nieuwe energie én dat is een goede reden om elke dag bij ons op kantoor als een feestje te beschouwen.

 

Vacatures bij IVC

Geloof jij ook in de kracht van samenwerken, snap jij de impact van een goed idee en ben je niet vies van hard werken én hard vieren?

Solliciteer dan op één van onze vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie.

 

Word jij onze collega?

Dit is een selectie van onze gezellige, creatieve professionals. Misschien wel jouw toekomstige collega's. En, ze zijn net zo leuk in 't als als ze hier lijken hoor. Zin om ons te ontmoeten en meer te weten te komen over ons creatief bureau?