create

Werken bij IVC

We werken voor de mooiste merken, maar mét mensen. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. Tegen onze klanten, maar ook tegen onze mensen. Samenwerken maakt ons namelijk beter, geeft meer voldoening en maakt ons een hecht team.

Werk jij graag samen? En draait bij jou alles om creativiteit en effectiviteit ervan? En werk je met je hart? Alles wat we doen, doen we namelijk met ons aanstekelijk enthousiasme en met passie. En dat dat werkt hebben we bewezen met onze dik dertig jaar ervaring in de reclamebranche.

Creativiteit zit in ons bloed

Als iemand a zegt, hoor je bij ons al snel iemand b, c én d zeggen. Onze hechte club aan creatieve koppen zit van nature vol ideeën.

Dat zie je terug in ons werk (en tijdens de lunch ;-)). En dat is dan ook gelijk de reden waarom we al meer dan 35 jaar bestaan en succesvol zijn, want met onze goede ideeën boeken we succesvolle resultaten.

'n Feest om te verrassen

We zijn niet vies van hard werken, strakke deadlines en kritische klanten. We willen namelijk onze klanten steeds verrassen met nieuwe inzichten of nieuwe designs. Dat geeft ons nieuwe energie en is een goede reden om elke dag als een feestje te beschouwen.

 

Vacatures bij IVC

Geloof jij ook in de kracht van samenwerken, snap jij de impact van een goed idee en ben je niet vies van hard werken én hard vieren?

Solliciteer dan op één van onze vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie.

 

Word jij onze collega?

Dit is een selectie van onze gezellige, creatieve professionals. Misschien wel jouw toekomstige collega's. En, ze zijn net zo leuk in 't als als ze hier lijken hoor. Zin om ons te ontmoeten en meer te weten te komen over ons creatief bureau?