create

RECLAMEBUREAU WAALWIJK

IVC is een reclamebureau in Waalwijk waar elke dag 20 specialisten werken aan de allermooiste merken.

 

Reclamebureau IVC

Met onze creatieve en verrassende ideeën geven we merken praktische handvaten om hun doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En zo’n goed idee zorgt voor nog veel meer, want het kan verrassen, een uitdaging versimpelen en nieuwe kansen creëren. Kan je wel zo’n idee gebruiken? Ze zijn dichterbij dan je denkt: je hebt alleen een stel creatieve koppen nodig. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt IVC: een creatief bureau waar creatie en realisatie centraal staan.

Samen werken met een reclamebureau in Waalwijk?

Al onze collega’s staan voor je klaar! We komen graag bij je langs, bellen met je via Zoom of ontvangen je op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Sebastiaan Baaijens

  Business developer

  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Onze projecten

  Elke dag werken onze specialisten aan de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en veel meer. Wil je geïnspireerd worden door hun verhalen? Bekijk de projecten hieronder of ga voor een compleet overzicht naar onze projectenpagina.

  Branding

  We zetten een stap terug en gaan op zoek naar de essentie. Wie ben je en voor wie doe je het? Kortom, we gaan op zoek naar de kracht van jouw merk dat mensen verbindt.

  Campagne & activatie

  Hoe raak, overtuig en activeer je jouw doelgroep? Laat je verrassen door onze creatieve insights en onze drive om jou op te laten vallen op het juiste moment in de markt.

  Realisatie

  Van bedenken tot creëren: samen met eenteam van specialisten en partners vertalen we jouw boodschap door naar middelen en managen we het tot een succes.

  Reclamebureau IVC uit Waalwijk helpt je verder

  We maken graag kennis met je en helpen je om alles uit jouw merk te halen. Laat ons weten dat je een kennismaking wel ziet zitten en we bellen of mailen je.


  Wij geloven in de kracht van samenwerken


  Wij geloven in onze kracht. De kracht van merken, van onze mensen en van onze partners. Door samen te werken en onze krachten te bundelen, bereiken we samen het ultieme en boeken we succesvolle resultaten. Dat doen we door samen met merken op zoek te gaan naar hun unieke merkverhaal dat mensen verbindt. Merkkracht noemen we dat. Met onze verrassende en relevante ideeën geven we merken de handvaten om doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.