create

CREATIEF RECLAMEBUREAU IVC

Ben je op zoek naar een reclamebureau met jarenlange ervaring? IVC is een creatief bureau waar elke dag ruim 20 specialisten werken aan de allermooiste merken, met ruim 30 jaar ervaring binnen de reclamebranche.

 

Reclamebureau IVC
Met onze creatieve en verrassende ideeën geven we merken praktische handvaten om hun doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En zo’n goed idee zorgt voor nog veel meer, want het kan verrassen, een uitdaging versimpelen en nieuwe kansen creëren. Kan je wel zo’n idee gebruiken? Ze zijn dichterbij dan je denkt: je hebt alleen een stel creatieve koppen nodig. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt IVC: een creatief bureau waar creatie en realisatie centraal staan.

Samen werken met een reclamebureau?

We spreken je graag! We komen bij je langs, bellen met je via Zoom of ontvangen je op ons kantoor in Waalwijk. Met een goede bak koffie natuurlijk ;-).


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Sebastiaan Baaijens

  Business developer

  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Onze projecten

  Elke dag werken onze specialisten aan de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en veel meer. Wil je geïnspireerd worden door hun verhalen? Bekijk de projecten hieronder of ga voor een compleet overzicht naar onze projectenpagina.

  Branding

  We zetten een stap terug en gaan op zoek naar de essentie. Wie ben je en voor wie doe je het? Kortom, we gaan op zoek naar de kracht van jouw merk dat mensen verbindt.

  Campagne & activatie

  Hoe raak, overtuig en activeer je jouw doelgroep? Laat je verrassen door onze creatieve insights en onze drive om jou op te laten vallen op het juiste moment in de markt.

  Realisatie

  Van bedenken tot creëren: samen met eenteam van specialisten en partners vertalen we jouw boodschap door naar middelen en managen we het tot een succes.

  Op zoek naar een creatief reclamebureau?

  Kan reclamebureau IVC je helpen om alles uit je merk te halen? Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak en wie weet werken we straks samen succesvol aan jouw merk.


  Wij geloven in de kracht van samenwerken


  Wij geloven in onze kracht. De kracht van merken, van onze mensen en van onze partners. Door samen te werken en onze krachten te bundelen, bereiken we samen het ultieme en boeken we succesvolle resultaten. Dat doen we door samen met merken op zoek te gaan naar hun unieke merkverhaal dat mensen verbindt. Merkkracht noemen we dat. Met onze verrassende en relevante ideeën geven we merken de handvaten om doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.