create

RECLAMEBUREAU BREDA

IVC is een creatief reclamebureau dat vanaf Breda slechts 20 minuten rijden is. Vanaf ons kantoor werken ruim 20 specialisten elke dag aan de mooiste merken.

 

Reclamebureau IVC
Met onze creatieve en verrassende ideeën geven we merken praktische handvaten om hun doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En zo’n goed idee zorgt voor nog veel meer, want het kan verrassen, een uitdaging versimpelen en nieuwe kansen creëren. Kan je wel zo’n idee gebruiken? Ze zijn dichterbij dan je denkt: je hebt alleen een stel creatieve koppen nodig. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt IVC: een creatief bureau waar creatie en realisatie centraal staan.

Samen werken met een reclamebureau rondom Breda?

Onze specialisten staan voor je klaar! We komen graag bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in de buurt van Breda.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Sebastiaan Baaijens

  Business developer

  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Onze projecten

  Elke dag werken onze specialisten aan de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en veel meer. Wil je geïnspireerd worden door hun verhalen? Bekijk de projecten hieronder of ga voor een compleet overzicht naar onze projectenpagina.

  Branding

  We zetten een stap terug en gaan op zoek naar de essentie. Wie ben je en voor wie doe je het? Kortom, we gaan op zoek naar de kracht van jouw merk dat mensen verbindt.

  Campagne & activatie

  Hoe raak, overtuig en activeer je jouw doelgroep? Laat je verrassen door onze creatieve insights en onze drive om jou op te laten vallen op het juiste moment in de markt.

  Realisatie

  Van bedenken tot creëren: samen met eenteam van specialisten en partners vertalen we jouw boodschap door naar middelen en managen we het tot een succes.

  Contentcreatie voor jouw merk

  ‘Content’ is een breed begrip en omvat eigenlijk alle creatie op het gebied van teksten, foto’s en video’s die je online vindt. Via concentcreatie kun je op heel veel manieren met jouw doelgroep communiceren. En omdat je content vaak online vindt is het belangrijk om deze goed aan te laten sluiten op jouw online strategie.


  Niets omtrent contentcreatie is ons te gek: van het schrijven van (SEO) blogs, tot aan infographics, illustraties, en (video)content voor social media. Onze creatieve specialisten bedenken de perfecte boodschap én vorm die bij jouw doelgroepen past. En wist je dat we ook online marketing in huis hebben? We helpen je graag!


  Activatieconcept voor jouw merk

  Ben je klaar om een marketing campagne te gaan voeren? Jij weet precies wat jij met jouw merk wilt gaan vertellen en voor wie. Jij bent dus helemaal klaar om een marketing campagne te gaan voeren! Ook weet je precies hoeveel je wilt gaan uitgeven. Tijd om een team van specialisten te verzamelen die jouw campagne van begin tot eind kunnen bedenken, vormgeven en realiseren.

  Hoe kunnen we jou helpen met een succesvolle campagne? Dat begint altijd eerst met een fantastisch idee. Daarna kiezen we de perfecte mix van offline en online middelen die past bij jouw merk, de boodschap én het budget. Ook kijken we vooral naar hoe we jouw boodschap zo relevant mogelijk kunnen maken door te duiken in de customer journey. We maken jouw campagne van a tot z compleet – dankzij fotografiedesign en DTP diensten – en verrassen je met creatieve invalshoeken en content.

  Grafisch ontwerp voor jouw merk

  Een grafisch ontwerp of design zegt meer dan 1.000 woorden en gaat net een stap verder dan een consistente huisstijl. Met een goed design kan je namelijk jouw doelgroep verrassen, een perfecte balans brengen en succesvol activeren tot een volgende stap in de customer journey.


  Dagelijks werken onze grafisch vormgevers en designers aan de mooiste ontwerpen voor onze klanten. Van visuele conceptenmagazines en folders tot verpakkingen en activaties. Het gevoel voor goede vormgeving zit hem ons in de vingers. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd, aansprekend of activerend ontwerp: we helpen je graag.


  Bezoek ons vanuit Breda!

  Kan reclamebureau IVC je helpen om alles uit je merk te halen? Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak en wie weet werken we straks samen succesvol aan jouw merk.


  Wij geloven in de kracht van samenwerken

  Wij geloven in onze kracht. De kracht van merken, van onze mensen en van onze partners. Door samen te werken en onze krachten te bundelen, bereiken we samen het ultieme en boeken we succesvolle resultaten. Dat doen we door samen met merken op zoek te gaan naar hun unieke merkverhaal dat mensen verbindt. Merkkracht noemen we dat. Met onze verrassende en relevante ideeën geven we merken de handvaten om doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.