create

Campagne voor Wooning

We waarderen thuis meer dan ooit: sinds de coronacrisis werken we er tegenwoordig meer en besteden er een groot deel van onze vrije tijd. Een fijn thuis is daarom erg belangrijk.

Samen met DMG-formule Wooning namen we dit als uitgangspunt voor een campagne van nu.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wooning positioneert zich als dé woningspecialist in en rond Rotterdam. Naast de mooiste badkamers en keukens, denken ze mee hoe je bepaalde elementen terug kan brengen in je interieur. Om bijvoorbeeld dat ene granieten keukenblad óók in je tafel te verwerken. Daarnaast hebben ze een enorm assortiment aan verschillende soorten vloeren, voor je hele huis.


HET JUISTE GEVOEL

Wij zijn ervan overtuigd dat relevant zijn – en zeker in tijden van crisis – ontzettend belangrijk is. Samen met Wooning ontwikkelden we de campagne ‘Bij in je Wooning’ waarmee Wooning een stukje vrolijkheid bracht in tijden van afstand houden en thuisblijven. Met acties, cadeaus en een relevante service die je een glimlach bezorgen.


EVEN OPFRISSEN

Naast de ontwikkeling van de campagne hebben we ook de communicatiestijl een verfrissende look & feel gegeven. Passend bij de formule van nu: helder, stijlvol én kwalitatief. Een ijzersterke basis om het succes verder uit te breiden.


het resultaat

De campagne ‘Blij in je Wooning’ maakt daarmee een knipoog naar de situatie tijdens de coronacrisis en houdt Wooning sympathiek en toegankelijk. Via de customer journey brachten we de vrolijke boodschap naar de consument en heeft de campagne een concrete bijdrage geleverd aan de verkopen van Wooning. IVC verzorgde de uitrol van de campagne in print, online, social, outdoor en instore.

 • IVC ontwikkelde hiervoor:
 • Activatieconcept
 • Customer journey
 • Fotografie
 • DTP producties
 • Relevante campagne in turbulente tijden
 • Stijging aantal verkopen

meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers.


Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Hans

  Concept en creatie

  Ries

  Design en DTP

  Sebastiaan

  Coördinatie