we Create

De lekkerste sushi dichtbij

De internationale keuken heeft de afgelopen decennia een opmars gemaakt in Nederland. De meest diverse gerechten zijn overal verkrijgbaar; eten beweegt en verplaatst met onze levensstijl mee. Dat geldt ook voor sushi, een van de populairste gerechten uit de Aziatische keuken.

Een belangrijke múst bij sushi: je eet het vers. Smaak bepaalt de kwaliteit, en daarom zijn we daar tegenwoordig erg kritisch op. Sushi moet dus vers én verkrijgbaar zijn.

Op die inzichten sluit Sushi Daily aan. Door verkrijgbaar te zijn bij de (grotere) Albert Heijn supermarkten en meerdere AH to go-locaties en door de sushi te bereiden door eigen artisans als sushichefs en met kwalitatieve producten, wordt verse sushi heel gemakkelijk.

Internationaal met Hollands sausje

De producten van Sushi Daily vind je over de hele wereld. Vanuit Engeland worden internationale merkcampagnes ontwikkeld die wij vervolgens omturnen tot een geschikte campagne voor de Nederlandse markt. Dat betekent dat we soms de complete boodschap en key visual moeten aanscherpen, zodat we de Nederlandse consument aanspreken en relevant blijven. Dat vraagt om een kritische en creatieve blik op alle materialen die we maken.Brand awareness campagne

Om Sushi Daily meer naamsbekendheid te geven is een Nederlandse brand awareness campagne opgezet. Op basis van bestaande materialen ontwikkelden we speciaal voor Nederland een eigen brand movie die te zien is op hun eigen social media kanalen en ook geadverteerd wordt ingezet. Ook in het gehele POS-pakket is deze campagne doorgevoerd voor optimale consistentie.


Het resultaat

We ontwikkelen diverse brandcampagnes voor Sushi Daily Nederland en werken deze uit tot complete POS-pakketten. Daarnaast verzorgen wij maandelijks alle content voor sociale media van Sushi Daily Nederland. Daarmee zorgen wij voor een succesvolle doorvertaling van merkcampagnes die geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

 • IVC ontwikkelde hiervoor:
 • Merkcampagne
 • Video
 • Social media content
 • POS materialen
 • Succesvolle doorvertalingen
 • Creatieve redesigns

Meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategiemerkidentiteitcampagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers. Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Marleen

  Account

  Berco

  Design