we create

Employer branding

Personeel werven is moeilijker dan ooit, zeker in het beroepenveld dat het de laatste jaren extra lastig heeft: leraren en docenten. Ook het Mill Hill college uit Goirle vindt het lastig om hun vacatures in te vullen.

Daarom vonden ze het tijd een duurzame investering, want met een krachtig employer brand kan je zowel op de korte termijn kwalitatiever werven én op de lange termijn personeel behouden.

Creatieve sessie

De weg naar een sterk employer brand begint bij ons altijd met creatieve sessie, waarbij de focus ligt op het in kaart brengen van de merkwaarden en doelgroepen van het Mill Hill college. Via creatieve vragen en opdrachten zijn we samen met de belangrijkste betrokkenen van de school tot de essentie te komen van hun werkgeversmerk.

Van merkverhaal tot merkconcept

Vanuit ons specialisme en de output uit de creatieve sessie, schreven we een krachtig en authentiek werkgeversverhaal dat naadloos aansluit bij de kern die ze willen raken: bij Mill Hill college ligt de wereld letterlijk aan je voeten.


Met het creatieve concept ‘Verbreed je wereld’ was het opnieuw een schot in de roos. Ten opzichte van de standaard op naar boven te groeien in je functie – wat voor een docent lastig is – kan je je op het Mill Hill college juist verbreden. We brachten de docenten van de school in beeld en in combinatie met opvallende copy vertellen we het verhaal van het Mill Hill college. Samen met de ontwikkelde web- en vacatureteksten zorgde dat voor succes!


Het resultaat

Naast hele trotste medewerkers en docenten van het Mill Hill college hebben ze een flink aantal reacties op de openstaande (docenten)vacatures gehad en die zijn inmiddels ook vervuld. De campagne is zichtbaar op hun website, social media, in de school en intranet.

 • IVC ontwikkelde hiervoor:
 • Employer branding
 • Concept
 • Fotografie
 • Website
 • Vacatureteksten
 • Content creatie
 • Hoger aantal reacties op vacatures
 • Authentieke positionering op de arbeidsmarkt

Meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategiemerkidentiteitcampagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers.


Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Mieke

  Concept

  Joni

  Strategie

  Sebastiaan

  Coördinatie