we Create

Communicatie uitingen voor Jitha's

Jitha’s is een onderscheidend shopconcept binnen de tankstations van Van Staveren waar versbeleving centraal staat. Met een aanbod van ambachtelijke Italiaanse producten en vers belegde broodjes kun je ontsnappen uit jouw dagelijkse routine. Aan ons de vraag om dit concept verder vorm te geven en een doorvertaling te maken in alle communicatie-uitingen.

Beelden

Op basis van de bestaande identiteit zijn wij aan de slag gegaan. We hebben instore en outstore materiaal ontwikkeld zoals menuborden, spaardeals, folders, actie- en POS materialen. Zo hebben we het mooie verhaal van Jitha’s doorvertaald en is dit zowel buiten als binnen terug te vinden.

Voor optimale verleiding binnen en buiten Jitha’s hebben we de diverse producten smaakvol vastgelegd. Met deze food fotografie komen ambacht en smaak bij Jitha’s helemaal tot zijn recht.


Het resultaat

Door deze doorvertalingen is Jitha’s in staat om haar merkverhaal nog sterker te vertellen en de consument nog meer te verleiden tot het genieten van heerlijke verse producten. Jitha’s is daardoor een geliefde rustplek voor zowel zakelijke als particuliere klanten uit de omgeving.

 • IVC ontwikkelde:
 • Fotografie
 • Vormgeving
 • Smaakvolle food fotografie van versproducten
 • In- en outstore communicatie-uitingen

Meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers.


Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Louis

  Fotograaf

  Berco

  Design

  Marleen

  Coördinatie