Create

Aansprekende lentecampagne

Na een grijze en koude winter is het weer tijd voor het voorjaar: de lente begint! We gaan er met z’n allen op uit, genieten van bloeiende bloemen, de geur van vers gras waar de koeien grazen en al die seizoensproducten die gaan groeien op het land.


Vanuit dat familie-inzicht creëerden we een complete voorjaarscampagne voor Hoogvliet. Hoogvliet weet dat er niets lekkerder is dan dat van eigen, Hollandse bodem.


Lekker vers de lente in

Met ‘Lekkers vers de lente in’ creëerden we een campagne die in het teken staat van vers en lokaal. Een 3-tal typische verse voorjaarsproducten – bloemen, graskaas en asperges – kregen de hoofdrol. Met ieder een eigen online videocommercial vanuit het familieperspectief in beeld gebracht, smelten we het familieverhaal van Hoogvliet en het thema samen. Ook de boeren van de verse producten kregen een plek in communicatie met o.a. mooie sfeerfotografie.Pasen

Ook Pasen is een belangrijk thema binnen de voorjaarscampagne. Met een eigentijds concept ‘Pasen, zó voor elkaar’ brachten we gemak en lokale producten dichterbij elkaar. Met STREEK eieren van de lokale kippenboeren in de hoofdrol en een activatie omtrent de typische familie-paasactiviteit ‘eieren schilderen’ werd Pasen met Hoogvliet letterlijk ’n eitje.


Het resultaat

Met een compleet doordachte lentecampagne heeft Hoogvliet awareness en aandacht gecreëerd rondom hun versassortiment en hun lokale karakter als supermarkt. De campagne is uiteindelijk uitgerold in diverse (PR)-activaties, POS materiaal, online en out of home.

 • IVC ontwikkelde hiervoor:
 • Merkcampagne
 • Video commercials
 • Fotografie
 • Activaties
 • POS materialen
 • Complete themacampagne
 • 360 doorvertaling en uitstraling

Meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategiemerkidentiteitcampagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers. Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Ilse

  Coördinatie

  Joni

  Strategie

  Mieke

  Creatie