create

WINNAARS VAN ORANJE

Wie wil er nu niet het beste beeld én geluid om te genieten van een goede wedstrijd tijdens het grootste oranjefeest van het jaar? Speciaal voor het EK seizoen van 2021 bedachten we de knallende activatiecampagne ‘Hebbes’ voor de nr. 1 retailer in electronica: Expert.

SARI VAN VEENENDAAL

Samen met Expert besloten we dat het de grootste campagne van het jaar moest worden, en daar horen ook grootste acties bij. Speciaal voor deze campagne haalden we daarom 2 winnaars bij elkaar. Zo lieten we Expert – dé nr. 1 in elektronica – samenwerken met dé nr. 1 keepster van de wereld: Sari van Veenendaal. Net als Expert, is Sari toegankelijk en sympathiek. Een perfecte combinatie!

PAKKENDE ACTIVATIE

Expert en Sari trappen de campagne af met een TV commercial, waar de activerende boodschap ‘HEBBES’ de boventoon voert in deze 360° prijscampagne. En om de betrokkenheid van de campagne te verhogen en de interactie aan te gaan met de doelgroep, bedachten we leuke en verrassende content voor op social media en online.

Meer weten over dit project?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers.


Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Hans

  Concept en creatie

  Ilse

  Coördinatie

  Vincent

  DTP en vormgeving