Create

Campagne voor het Chassé Theater

Waarom ga je naar het theater? En wat doet zo’n bezoek met mensen? Een theaterbezoek is iets bijzonders én voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een unieke dansvoorstelling, zin hebt om te lachen bij een bekende cabaretier of wilt meezingen bij een musical: het aanbod is ontzettend breed.

We gingen op zoek naar de gemene deler en brachten de diversiteit samen in de seizoenscampagne voor het Chassé Theater in Breda.

 

emotie als basis

Al die verschillende voorstellingen zorgen ook voor verschillende emoties: tranen van het lachen of van verdriet, een applaus na iets goeds of als dank voor het geheel, met de vingers door het haar vanwege nervositeit of van verliefdheid en een hand voor de mond van schik of van opluchting. Emotie is veelzijdig en dat is precies de gemene deler in het aanbod van het Chassé Theater.


een caleidoscoop effect

Met de veelzijdigheid van emoties als inspiratiebron kwam het idee om het campagnebeeld zo te fotograferen dat een caleidoscoopeffect ontstaat. Een caleidoscoop is dat typische kokertje waar je als kind de wereld mee kon omtoveren tot prachtige kleuren en figuren. De uiteindelijke reeks beelden zijn naturel en puur in beeld gebracht, waardoor het een kunstzinnig en commercieel sterk beeld werd en perfect past binnen de merkwaarden en culturele diversiteit van het Chassé Theater.


Het resultaat

De campagnebeelden hebben wij uiteindelijk ingezet in een complete middelenmix. Van outdoor tot online: geen inwoner uit Breda en omgeving heeft de lancering gemist. En met een hogere kaartverkoop dan de jaren daarvoor was het resultaat fantastisch en is zowel het Chassé Theater als haar bezoekers klaar voor het nieuwe seizoen!

 • IVC ontwikkelde hiervoor:
 • Creatief concept
 • Fotografie
 • Campagne
 • DTP productie
 • Succesvolle lokale lancering
 • Hogere kaartverkoop dan gemiddeld

meer weten?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activatieconcepten voor onze opdrachtgevers.


Heb jij een uitdaging voor ons? Wil je kennismaken? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


  Joni

  Coördinatie

  Hans

  Concept en creatie

  Anso

  Beeldbewerking en DTP