About

De kracht van creativiteit

Een goed idee kan verrassen, een uitdaging eenvoudig maken en nieuwe kansen creëren. En voor een goed idee is creativiteit nodig. Onze creativiteit is de kracht achter merken. Achter innovatie en vooruitgang. Het geeft merken handvaten om hun doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.

Creativiteit is voor ons de manier om elke dag merken en organisaties succesvol te maken. Het zorgt dat we dagelijks authentieke merkessenties en ijzersterke concepten creëren die nú voor meer conversie zorgen en verbinden in de toekomst. Onze creativiteit is er voor nu én later.

de kracht van samenwerking

Wat gebeurt er als je die kracht bundelt? Door samen te werken, bereiken we samen het ultieme. De individuele talenten van onze IVC’ers, de kennis en ervaring van onze klanten en de kunde van onze partners.

Zo ontstaan creatieve ideeën die daadwerkelijk passen, gedragen worden én het verschil maken. En dat doen we samen.

de kracht van transparantie

Om  krachten te delen, moet je open staan. Bij IVC zijn we bereikbaar: we vertellen met bescheiden trots, no-nonsense en van mens tot mens. We zijn eerlijk en praten vanuit ons hart, maken ’t niet mooier dan ’t is.

Onze passie is aanstekelijk. Al is passie misschien niet het juiste woord: we willen ‘gewoon’ helpen door je te verrassen en te inspireren, zoals een goede buur dat zou doen. Daarmee maken we mensen enthousiast en onze klanten blij en succesvol.

Onze mensen

Dit is ons team van talenten. Zij werken elke dag samen met collega's aan de verhalen van onze klanten, ieder vanuit zijn of haar eigen kracht.

Marleen

Accountmanager

Jeffrey

Projectmanager

Ilja

Projectmanager

Ries

Design / DTP

Thomas

Art director

Ilse

Projectmanager

Mieke

Art director

Berco

Design / DTP

Hans

Creatief strateeg

Vincent

Design / DTP

Aniek

Financiële administratie

Bert

Systeembeheerder

Thirza

Stagiaire

Inez

Stagiaire

snel even op de koffie?

Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activatieconcepten voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-). We zien je graag!


    Onze merken

    Dit zijn ze: een selectie van de merken waarvoor we onweerstaanbare merkstrategieën, concepten, campagnes en (DTP) producties voor hebben gemaakt.