Hé Brabant Water, nice to meet you!

Wat leuk dat jullie ons hebben uitgenodigd voor een kennismaking! We stellen ons graag aan jullie voor. Morgen in levende lijve, maar we vinden het belangrijk om tijdens onze kennismaking vooral naar jullie verhaal te luisteren. Alleen dan kunnen wij vertellen hoe wij jullie kunnen helpen. Daarom alvast in een notendop wie wij zijn.


Wij zijn IVC! ‘We create’ is ons motto: wij geloven in ideeën. Ideeën kunnen uitdagingen simpel en eenvoudig maken. Ze kunnen verrassen en nieuwe kansen creëren. Met onze creativiteit en ideeën geven we organisaties handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. We zijn denkers én doeners. Elke dag werken onze strategen, art directors, copywriters en designers aan de mooiste merken. En om dit allemaal zo efficiënt mogelijk te maken werken we nauw samen met een aantal projectmanagers en een schil vaste externe specialisten. Zo halen we het beste in onszelf naar boven en creëren we het beste werk voor onze klanten.

Hét creatieve idee bedenken wij – dat is immers onze kracht – maar de weg ervoor én daarna bewandelen we samen. Hiervoor gaan we op zoek naar jullie verhaal. Jullie verhaal over Brabant en over het water dat stroomt naar gezinnen, bedrijven en instanties. Jullie verhaal waarmee we mensen verbinden aan Brabant Water.

Om jullie een idee te geven hoe we dat eerder hebben gedaan vind je hieronder een aantal cases. Merkverhalen over die mensen verbindt.

Tot morgen!

Met creatieve groet,

Sebastiaan Baaijens en Joni Geerts


Sebastiaan

Business Partner

Joni

Communicatiestrateeg