we create

Een gesprek met IVC? Dat is een goed idee!

Elke dag denken wij na over merken, daar krijgen we goede ideeën van. En tegen een goed idee zeg je geen nee, toch? Dus zeggen wij zeggen  ja! Tegen scherpe vragen, inspirerende visies en uitdagende campagnes. Alles om jouw merk authentiek én onderscheidend te houden in de markt.


Wil jij samen kijken wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Hoe we onze krachten kunnen bundelen? Goed idee!


Stuur ons een berichtje of bel Michel 06-53207640


  Over IVC

  Een goed idee kan verrassen, een uitdaging eenvoudig maken en nieuwe kansen creëren. En voor een goed idee is creativiteit nodig. Onze creativiteit is de kracht achter merken. Achter innovatie en vooruitgang. Het geeft merken handvaten om hun doelen te bereiken en doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren.


  Creativiteit is voor ons de manier om elke dag merken en organisaties succesvol te maken. Het zorgt dat we dagelijks authentieke merkessenties en ijzersterke concepten creëren die nú voor meer conversie zorgen en verbinden in de toekomst. Onze creativiteit is er voor nu én later.


  Branding

  We zetten een stap terug en gaan op zoek naar de essentie. Wie ben je als merk? Wat is jouw verhaal? We gaan op zoek naar de kracht van jouw merk dat mensen verbindt.

  Campagne & activatie

  Hoe raak, overtuig en activeer je je doelgroep? We verrassen je met onze relevante insights waarmee we jouw merk laten opvallen voor meer conversie en meer binding.

  Realisatie

  Van creatie tot realisatie: samen met een team van specialisten en partners vertalen we jouw campagneboodschap door naar middelen en managen we het tot een succes.

  Createactivation

  Createbrand power

  Createbrand love

  Onze creatieven

  Dit is ons team van creatieven. Met een 360º aanpak en een open co-creatie structuur werken zij elke dag aan de verhalen van onze klanten, ieder vanuit zijn of haar eigen kracht.