we create

Rebranding

Is jouw merk toe aan rebranding? Een merk ontstaat, groeit en verandert. Met een nieuwe frisse uitstraling en/of een aangescherpte positionering kan je jouw merk weer opnieuw in de markt zetten, onderscheidend maken van concurrenten en laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Aan de slag met rebranding

Een rebranding kan verschillende aanleidingen hebben. Wil je je merk opfrissen en weer moderner en van deze tijd maken? Of is er sprake van een fusie of samenwerkingsverband, waardoor vanuit strategische overwegingen het merk een opfrisbeurt kan gebruiken?

Wat de aanleiding ook is, een traject van rebranding kan groot en klein zijn. Van een subtiele wijziging in je merklogo, tot een complete huisstijl make-over of aangescherpte positionering. Wat jouw plannen ook zijn, als specialistisch bureau in creatieve marketing en communicatie begeleiden we jouw rebranding van begin tot eind.

Samen werken aan jouw rebranding?

Wil je graag meer weten over rebranding oor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Joni

  Communicatiestrateeg

  Thomas

  Art director

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Ontdek rebranding voor jouw merk

  Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en rebranding voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.