we create

Een verpakking ontwerpen

Een goede verpakking ontwerpen is een vak apart: het moet opvallen in een vol schap, een verhaal vertellen en tegelijkertijd praktisch zijn. Daarnaast moet een verpakkingsontwerp aansluiten op de merkidentiteit. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van retail, merken én verpakkingsdesigns helpen we je graag met een passend design voor jouw merk of foodconcept

Aan de slag

Een sterke verpakking ontwerpen is bij IVC geen onbekende opdracht. Al jarenlang verzorgen we uiteenlopende verpakkingen voor diverse merken. Van food tot non-food, displays en omdozen. Wij zorgen dat een verpakking ontwerp altijd aansluit bij de merkidentiteit en het concept en dat je hart een sprongetje maakt bij het zien van het design.

Samen jouw verpakking ontwerpen?

Wil je graag meer weten over verpakkingsontwerp voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

   

  Verder praten over verpakking ontwerpen?

  Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes of een verpakking ontwerp. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.