create

Online marketing

Wil je jouw product of dienst online promoten met online marketing? Of misschien de naamsbekendheid van je merk vergroten? Via de juist kanalen én de juiste boodschap kan jij jouw doelgroep omzetten naar klanten of zelfs fans. Dankzij de groeiende markt worden de mogelijkheden op het gebied van online marketing steeds groter. Wij zijn daarvan op de hoogte en helpen je graag jouw doelen te bereiken.

Aan de slag

Het belangrijkste bij online marketing is om de doelgroep mee te nemen in de zogenoemde ‘funnel’. Vaak gebruiken we hiervoor het See-Think-Do-Care model van Google. Zo’n funnel bestaat uit meerdere stappen, waarbij we elke keer kritisch kijken naar de relevantie van de boodschap. En dankzij handige tools kunnen we wat we doen heel goed meten en direct bijsturen. Zo behalen we samen het optimale resultaat. Maak je online marketing compleet met een slimme online strategie en ijzersterke contentcreatie.

Samen werken aan online marketing?

Ben je klaar voor online marketing? En kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze specialisten staan voor je klaar. We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans

  Creatief directeur

  Jeffrey

  Projectmanager

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Verder met online marketing?

  Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en online marketing voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.