we create

Magazines en folders

Ondanks de opkomst van online, hebben magazines en folders nog steeds een groots effect. Het fysieke bladergevoel is niet te vervangen met een scherm. En dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat het schetsen, vormgeven en drukklaar maken van zo’n magazine of folder écht vakwerk is.

Aan de slag

Jouw folder of magazine ontwerp is bij ons – letterlijk – in creatieve handen. Als geen ander weten we wat er komt kijken bij het maken ervan. Daarnaast ontzorgen we je niet alleen in design en DTP, maar kunnen we ook de mooiste fotografie verzorgen om het verhaal dat je wilt vertellen helemaal compleet te maken.

Samen werken aan jouw magazine of folder?

Wil je graag meer weten over het maken van magazine of folders voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Meer weten over magazines en folders?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, campagnes en folder en magazine ontwerp. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.