we create

Fotografie en video

Of je nu op zoek bent naar fotografie diensten of naar een video productie bedrijf: bij ons ben je aan het goede adres. Niets is zo uniek als een zelfgemaakte foto of video dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We realiseren allerlei soorten fotografie: van sfeerfotografie voor campagnes tot aan packshots en foodfotografie. Daarnaast staan we klaar voor bedrijfsvideo’s, social media video’s, commercials en animaties.

Aan de slag

Bij IVC brengen we alles tot leven via fotografie en video. Dit doen we samen met onze specialisten en partners. Naast creatieve concepten en designs, verzorgen we dus ook het perfecte plaatje. Ben je op zoek naar een fotografie en video productie bedrijf? Neem contact met ons op!

Samen werken aan fotografie en video?

Wil je graag meer weten over fotografie of video voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Mieke

  Art director

  Louis

  Fotograaf

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Ontdek de mogelijkheden voor fotografie en video

  Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en het tot leven brengen van concepten via fotografie en video onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.