we create

DTP ontwerpen

Een goed DTP ontwerp ziet er niet alleen gelikt uit, maar moet ook goed gewerktekend zijn. Dit betekent dat het document bewerkt en opgemaakt is voor drukwerk. Denk aan magazines of folders, maar ook POS materialen, catalogi, verpakkingen en beursstands. Naast een goed design verzorgen we jouw drukwerk tot een compleet DTP ontwerp.

Aan de slag

We begrijpen dat veel middelen die je wilt inzetten voor jouw campagne uiteindelijk naar drukkers moeten. En dat iedere drukker zijn eigen eisen en specificaties heeft voor drukwerk. Niets is ons meer te gek, want dankzij onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels heel wat gewend. Van grote tot kleine producties: jouw DTP ontwerpen zijn bij ons in goede handen.

Samen van jouw werk drukwerk maken?

Wil je graag meer weten over DTP ontwerpen voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    DTP ontwerpen voor jou?

    Dat kan! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en DTP ontwerpen. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.