we create

Contentcreatie

‘Content’ is een breed begrip en omvat eigenlijk alle creatie op het gebied van teksten, foto’s en video’s die je online vindt. Via concentcreatie kun je op heel veel manieren met jouw doelgroep communiceren. En omdat je content vaak online vindt is het belangrijk om deze goed aan te laten sluiten op jouw online strategie.

Aan de slag

Niets omtrent contentcreatie is ons te gek: van het schrijven van (SEO) blogs, tot aan infographics, illustraties, en (video)content voor social media. Onze creatieve specialisten bedenken de perfecte boodschap én vorm die bij jouw doelgroepen past. En wist je dat we ook online marketing in huis hebben? We helpen je graag!

Samen werken aan content creatie?

Heb je zin om aan de slag te gaan met concentcreatie en zoek je een bureau? Onze specialisten helpen je graag. We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Sparren over contentcreatie?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en contentcreatie voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.