create

Realisatie

Welke middelen heb je nodig op jouw idee, campagne of concept te realiseren? Of het nu gaat om offline of online materialen, wij helpen je met een mooi design en zorgen dat alles wat we maken direct geïmplementeerd kan worden en technisch goed in elkaar zit. Ook kijken we mee om alles online in goede banen te leiden door middel van online marketing.

Bekijk hieronder onze aanvullende diensten op het gebied van realisatie.

Leg jouw merk vast in een onvergetelijke foto of video

Of je nu op zoek bent naar fotografie diensten of naar een video productie bedrijf: bij ons ben je aan het goede adres. Niets is zo uniek als een zelfgemaakte foto of video dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We realiseren allerlei soorten fotografie: van sfeerfotografie voor campagnes tot aan packshots en foodfotografie. Daarnaast staan we klaar voor bedrijfsvideo’s, social media video’s, commercials en animaties.

Van inspirerende magazines tot activerende folders

Ondanks de opkomst van online, hebben magazines en folders nog steeds een groots effect. Het fysieke bladergevoel is niet te vervangen met een scherm. En dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat het schetsen, vormgeven en drukklaar maken van zo’n magazine of folder écht vakwerk is.

Een aantrekkelijke verpakking in de schappen

Een goede verpakking ontwerpen is een vak apart: het moet opvallen in een vol schap, een verhaal vertellen en tegelijkertijd praktisch zijn. Daarnaast moet een verpakkingsontwerp aansluiten op de merkidentiteit.

Een technisch staaltje werk: DTP ontwerpen

Een goed DTP ontwerp ziet er niet alleen gelikt uit, maar moet ook goed gewerktekend zijn. Dit betekent dat het document bewerkt en opgemaakt is voor drukwerk. Denk aan magazines of folders, maar ook POS materialen, catalogi, verpakkingen en beursstands.

Inspireren en informeren met de mooiste content

‘Content’ is een breed begrip en omvat eigenlijk alle creatie op het gebied van teksten, foto’s en video’s die je online vindt. Via concentcreatie kun je op heel veel manieren met jouw doelgroep communiceren. En omdat je content vaak online vindt is het belangrijk om deze goed aan te laten sluiten op jouw online strategie.

Word succesvol worden met online marketing

Wil je jouw product of dienst online promoten met online marketing? Of misschien de naamsbekendheid van je merk vergroten? Via de juist kanalen én de juiste boodschap kan jij jouw doelgroep omzetten naar klanten of zelfs fans. Dankzij de groeiende markt worden de mogelijkheden op het gebied van online marketing steeds groter.

Samen werken aan realisatie?

Wil je graag meer weten over branding van jouw merk? Onze creatieve specialisten kunnen je alles vertellen over merkstrategiemerkidentiteitconcepten en campagnes. We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Sebastiaan Baaijens

  Business developer

  over ivc

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Sparren over jouw realisatie?

  Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategiemerkidentiteitcampagnes en branding. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.