we create

Grafisch ontwerp en design

Een grafisch ontwerp of design zegt meer dan 1.000 woorden en gaat net een stap verder dan een consistente huisstijl. Met een goed design kan je namelijk jouw doelgroep verrassen, een perfecte balans brengen en succesvol activeren tot een volgende stap in de customer journey.

Aan de slag

Dagelijks werken onze grafisch vormgevers en designers aan de mooiste ontwerpen voor onze klanten. Van visuele concepten, magazines en folders tot verpakkingen en activaties. Het gevoel voor goede vormgeving zit hem ons in de vingers. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd, aansprekend of activerend ontwerp: we helpen je graag.

Samen werken aan een grafisch ontwerp of design?

Wil je graag meer weten of grafisch ontwerp of design voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Sparren over vormgeving en design?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, campagnes en de gaafste grafisch ontwerpen en designs. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.