we create

Een social media campagne

Is jouw merk helemaal klaar om de sociale platformen in te stappen? Dan is het tijd voor een effectieve social media campagne! Social media zijn ideaal om gericht te adverteren, jouw contentstrategie op los te laten en om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep.

Of je nu op zoek bent naar een effectief social media concept of samen een campagne wilt starten: bij IVC ben je aan het juiste adres.

Aan de slag

Jij kan jouw social media campagne helemaal sturen en optimaliseren zoals jij dat wilt op verschillende social media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, etc. Zo kan jij bij de juiste doelgroep en op het juiste moment jouw product of dienst kan laten zien. Wij helpen je bij het bepalen van een relevante boodschap en kijken naar hoe jij jouw budget het beste kan besteden voor een optimaal resultaat. Wil je het compleet aanpakken? Ook denken we mee in concepten en creatieve content, zodat je écht een connectie maakt met jouw doelgroep.

Samen werken aan jouw social media campagne?

Wil je graag meer weten over social media campagnes voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Vormgeving en design met IVC

  Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, social media campagnes en activatieconcepten voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.