create

Een retailconcept

Met een sterk retailconcept kan jij met jouw formule de (online) consumentenmarkt veroveren. We kennen de ambities van retailers als geen ander en weten dat het verder gaat dan slechts verkopen: het gaat óók om beleven. Met een sterk retailconcept kan jij perfect inspelen op het gedrag van consumenten en relevant blijven.

Aan de slag

Een sterk retailconcept is het halve werk, zeggen ze weleens. En dat is ook zo, want wanneer je een krachtig retailconcept hebt neergezet heb je een kapstok waar je al jouw communicatie aan gaat ophangen. Om zo’n kapstok te creëren kijken we eerst naar wie je bent en waar je als merk voor staat. Vervolgens duiken we in de doelgroep en de concurrentie, want waar kan jij meerwaarde bieden en waar kan jij je onderscheiden? Deze uitkomsten leggen we vast en vertalen we naar een creatief concept voor jouw retailmerk. En met een toffe campagne laat je vervolgens aan de buitenwereld zien dat je bestaat en kan je jouw doelgroep activeren.

Samen werken aan jouw retailconcept?

Wil je graag meer weten over retailconcepten voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Ilse

  Senior projectmanager

  Jeroen

  Art director

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Toe aan een retailconcept?

  Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, identiteit, campagnes en retailconcepten voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.