create

Customer journey

Een customer journey is de reis die jouw klant aflegt om tot een aankoop van jouw product of afname van een dienst te komen. Gaat hij bijvoorbeeld zelf op zoek via Google, raakt hij geïnspireerd door een advertentie op Instagram of heeft hij de wekelijkse folder gezien? Door goed naar je klant te luisteren, leer je van zijn ervaringen en kun je dus de customer journey steeds meer optimaliseren. En met bijvoorbeeld online marketing kunnen we de klantreis goed volgen en sturen.

Aan de slag

Als we met de customer journey van jouw klanten aan de slag gaan, werken we graag met het See-Think-Do-Care model van Google. Je neemt daarmee de klant mee in een ‘funnel’ van herkenning, naar overweging en conversie. Benieuwd hoe we zo’n customer journey voor jou in kaart brengen? Of kan je juist wel wat hulp gebruiken bij online marketing of contentcreatie? Onze specialisten staan voor je klaar!

Samen werken aan jouw customer journey?

Ben je benieuwd naar de reis van jouw klant? En wil je de customer journey in kaart brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans

  Creatief strateeg

  Joni

  Communicatie Strateeg

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Ontdek jouw customer journey

  We helpen je! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en customer journey’s voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.