we create

Een campagne

Ben je klaar om een marketing campagne te gaan voeren? Jij weet precies wat jij met jouw merk wilt gaan vertellen en voor wie. Ook weet je precies hoeveel je wilt gaan uitgeven.

Tijd om een team van specialisten te verzamelen die jouw campagne van begin tot eind kunnen bedenken, vormgeven en realiseren.

Aan de slag

Hoe kunnen we jou helpen met een succesvolle campagne? Dat begint altijd eerst met een fantastisch idee. Daarna kiezen we de perfecte mix van offline en online middelen die past bij jouw merk, de boodschap én het budget. Ook kijken we vooral naar hoe we jouw boodschap zo relevant mogelijk kunnen maken door te duiken in de customer journey. We maken jouw campagne van a tot z compleet – dankzij fotografie, design en DTP diensten – en verrassen je met creatieve invalshoeken en content.

Samen werken aan jouw campagne?

Wil je graag meer weten over succesvolle campagnes voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Sparren over jouw campagne?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit , campagnes en activaties voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.