we create

Campagne en activatie

Ben je klaar om campagne te gaan voeren met jouw merk? En activatie op klanten los te laten? Heb je heldere doelen voor ogen en weet je wat je uit wilt geven? Voor jouw campagne bedenken we samen een overtuigend concept, zoeken we de perfecte middelenmix en realiseren we deze van a tot z.

Dus of je nu op zoek bent naar een campagne, activatieconcept, social media campagne of perfect design… bij ons ben je aan het juiste adres. Ook helpen we je graag met het inzichtelijk maken van de customer journey, zodat jouw campagnes succesvoller worden.

Bekijk hieronder onze aanvullende diensten op het gebied van campagne en activatie.

Laten we campagne gaan voeren!

Ben je klaar om een marketing campagne te gaan voeren? Jij weet precies wat jij met jouw merk wilt gaan vertellen en voor wie. Ook weet je precies hoeveel je wilt gaan uitgeven. Tijd om een team van specialisten te verzamelen die jouw campagne van begin tot eind kunnen bedenken, vormgeven en realiseren.

Activeer je doelgroep met een activatieconcept

We bundelen de kracht van jouw merk samen met jouw product of dienst. Ook kijken we wat je doelen zijn en welk budget je voor handen hebt. Op basis daarvan bepalen we wat de boodschap moet zijn voor de campagne en gieten we dat in een creatief jasje.

Campagne voeren op de socials van jouw doelgroep

Is jouw merk helemaal klaar om de sociale platformen in te stappen? Dan is het tijd voor een effectieve social media campagne! Social media zijn ideaal om gericht te adverteren, jouw contentstrategie op los te laten en om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep.

Breng je klantreis in kaart met een customer journey

Een customer journey is de reis die jouw klant aflegt om tot een aankoop van jouw product of afname van een dienst te komen. Gaat hij bijvoorbeeld zelf op zoek via Google, raakt hij geïnspireerd door een advertentie op Instagram of heeft hij de wekelijkse folder gezien? Door goed naar je klant te luisteren, leer je van zijn ervaringen en kun je dus de customer journey steeds meer optimaliseren.

Een verpletterend design voor jouw idee

Een grafisch ontwerp of design zegt meer dan 1.000 woorden en gaat net een stap verder dan een consistente huisstijl. Met een goed design kan je namelijk jouw doelgroep verrassen, een perfecte balans brengen en succesvol activeren tot een volgende stap in de customer journey.

Samen werken aan een campagne en activatie?

Wil je graag meer weten over branding van jouw merk? Onze creatieve specialisten kunnen je alles vertellen over merkstrategiemerkidentiteitconcepten en campagnes. We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans Bevers

  Creatief directeur

  Sebastiaan Baaijens

  Business developer

  Create.activation

  Create.sympathy

  over ivc

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Campagnes en activaties bij IVC

  Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategiemerkidentiteitcampagne en activatie. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.