we create

Een online brand strategy

Met een online brand strategie ga je bepalen hoe jouw merk online gaat uitblinken. En de online kanalen zijn ontzettend divers: van social media, tot bannering of een goede website of webshop. En dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Samen kijken we naar wat jij online wilt gaan bereiken en vooral hoe je jouw doelen kunt gaan realiseren.

Aan de slag

Als wij aan de slag gaan met online brand strategy werken we vaak met het See-Think-Do-Care-model van Google. In dit marketingmodel nemen we jouw doelgroep mee in de zogenoemde online marketing funnel, waarbij we bij iedere stap steeds opnieuw kijken naar relevantie. En weet je wat zo leuk is aan online? We kunnen heel goed meten en daardoor ook direct bijsturen. Zo bereik je optimaal resultaat. En wist je dat onze specialisten jou ook kunnen helpen bij online campagnes, activatie- en social media concepten en online marketing?

Samen werken aan jouw online brand strategy?

Wil je graag meer weten over online brand strategy voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Sparren over jouw online strategie?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en online strategie voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.