we create

merkidentiteit

Het DNA van jouw merk noemen we ook wel de merkidentiteit. Merkidentiteit is iets heel persoonlijks en daarom uniek. Niemand is hetzelfde. Met een sterke merkidentiteit kan je doelgroepen met jouw merk verbinden en je merk succesvol positioneren in de markt.

Aan de slag

Als wij met jouw merkidentiteit aan de slag gaan, doen we dat echt samen met jou. We durven je kritische vragen te stellen. Wie ben je? Wat vind jij écht belangrijk en waarom? En welke trends spreken je aan? Dit alles voegen we samen en leggen we vast in een helder merkidentiteit model voor jouw merk. De volgende stappen? Een doelgroep en concurrentie-analyse, een sterke positionering en een succesvolle campagne of social media concept.

Samen werken aan jouw merkidentiteit?

Wil je graag meer weten over merkidentiteit voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


    Over IVC

    Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

    Sparren over merkidentiteit?

    Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en activaties voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


    Neem contact op.