create

Employer branding

Wil je vacatures sneller vervullen? Betere kandidaten werven? En huidige medewerkers langer behouden? Met employer branding kan je een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen én behouden als werkgever in de concurrerende arbeidsmarkt. Win-win dus!

Aan de slag met employer branding

Zo’n employer branding traject klinkt lastiger dan het lijkt. Met ons gaan we eerst terug naar de basis: wat is jouw meerwaarde als werkgever? Hiervan maken we de perfecte mix en transformeren we dat naar inspirerend werkgeversverhaal en een creatief concept. Vervolgens gieten we dit in communicatie: een sterke werken-bij site als basis, testimonials van jouw medewerkers en sterke activaties overtuigen jouw droomkandidaat om te solliciteren en medewerkers om bij je te blijven.

Samen werken aan jouw employer branding?

Wil je graag meer weten over employer branding voor jouw bedrijf? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen! We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans

  Creatief directeur

  Joni

  Projectmanager

  Over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Ontdek employer branding

  Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en employer branding voor onze klanten. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.