we create

Branding van je merk

Wie ben je? Als merk, als organisatie? Met branding duiken we in de kern van jouw organisatie. We brengen jouw karakter, missie en visie in kaart, dat noemen we merkidentiteit. Vervolgens leggen de basis voor communicatie met een krachtige merkstrategie of een online strategie.

Wil je jouw organisatie als werkgever uniek in de markt zetten? Dan gaan we aan de slag met employer branding.

Bekijk hieronder onze aanvullende diensten op het gebied van branding.

Haal alles uit je merk met een merkstrategie

Met een merkstrategie leg je de essentiële basis voor jouw merk en dat biedt een houvast voor de toekomst. Je legt vast wie je als merk bent en waar je naartoe werkt. Met het uiteindelijke doel om mensen – die dezelfde waarden delen – met je merk te verbinden.

Wie ben je? En waarom? Aan de slag met merkidentiteit

Het DNA van jouw merk noemen we ook wel de merkidentiteit. Merkidentiteit is iets heel persoonlijks en daarom uniek. Niemand is hetzelfde. Met een sterke merkidentiteit kan je doelgroepen met jouw merk verbinden en je merk succesvol positioneren in de markt.

Tijd voor een frisse wind: rebranding

Is jouw merk toe aan rebranding? Een merk ontstaat, groeit en verandert. Met een nieuwe frisse uitstraling en/of een aangescherpte positionering kan je jouw merk weer opnieuw in de markt zetten, onderscheidend maken van concurrenten en laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Online je merk laten stralen met een online strategie

Met een online brand strategie ga je bepalen hoe jouw merk online gaat uitblinken. En de online kanalen zijn ontzettend divers: van social media, tot bannering of een goede website of webshop. En dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Samen kijken we naar wat jij online wilt gaan bereiken en vooral hoe je jouw doelen kunt gaan realiseren.

Werknemers veroveren met employer branding

Wil je vacatures sneller vervullen? Betere kandidaten werven? En huidige medewerkers langer behouden? Met employer branding kan je een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen én behouden als werkgever in de concurrerende arbeidsmarkt. Win-win dus!

Samen werken aan branding?

Wil je graag meer weten over branding van jouw merk? Onze creatieve specialisten kunnen je alles vertellen over merkstrategie, merkidentiteit, concepten en campagnes. We komen bij je op bezoek, bellen je via Zoom of spreken je graag op ons kantoor in Waalwijk.


Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op.


Kan je niet wachten? Bel ons op 0416 673 333


  Hans

  Creatief strateeg

  Joni

  Communicatiestrateeg

  over IVC

  Met onze creativiteit geven we merken handvaten om hun doelen te bereiken, doelgroepen te raken, te overtuigen en te activeren. En die creativiteit vind je dichterbij dan je denkt. Wij helpen je merk, formule of business weer verder. En dat doen we niet alleen voor vandaag, maar we zorgen dat we samen klaar zijn voor morgen.

  Sparren over branding?

  Dat kan altijd! Wij zijn elke dag volop bezig met merkstrategie, merkidentiteit, campagnes en branding. Maar we maken graag tijd voor een bak koffie, en soms zelfs met een Brabants worstenbroodje of gebak ;-).


  Neem contact op.


  Of laat je inspireren door de mooiste klantverhalen op onze projectenpagina. Dagelijks werken we voor de mooiste merken, zoals Expert, Hoogvliet, Pathé, Keukenmaxx, het Chassé Theater en nog veel meer.